دکتر امير حسين الهامي راد

ahelhamirad@yahoo.com

 

عضو هيات علمي(استاديار پايه 13) و مدير گروه تحصيلات تکميلي علوم وصنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار

 

تحصيلات

ليسانس، فوق ليسانس و دکتراي تخصصي (PhD) در رشته مهندسي کشاورزي –علوم و صنايع غذايي

 

سوابق شغلي

1-     عضو هيات علمي گروه صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار –از سال1378

2-     مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار:1384-1381

3-     عضو شوراي آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار: از سال 1383

4-     عضو شوراي پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار: 1390- 1385

5-     مديريت گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار: از سال1384

6-     مدرس دروس بيوشيمي ، تکنولوژي روغن، شيمي مواد غذايي، روش تحقيق ، شيمي مواد غذايي تکميلي، مکانيسم واکنشهاي شيميايي، فرمولاسيون مواد غذايي در مقاطع کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي

7-     مسئول و مدرس آزمايشگاه روغنهاي خوراکي - دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار

8-     مدير داخلي و عضو هيات تحريريه فصلنامه علمي-پژوهشي نوآوري درعلوم وفناوري غذايي- از سال 1378

9- رئيس پرديس علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار از سال 1392

 

عنوان پايان نامه کارشناسي ارشد(دانشگاه فردوسي مشهد، آذر1378)

شناسايي آلودگيهاي قارچي رب گوجه فرنگي فله و بهينه سازي شرايط نگهداري آن در سردخانه

Identification of bulk tomato paste fungal contaminations and improvement its storage

conditions  in cold store

 

استاد راهنما: دکتر فخري شهيدي

اساتيد مشاور: دکتر سيد علي مرتضوي، دکتر علي رضا هروي

استاد مدعو:دکتر محمد حسين حداد خداپرست

 

عنوان پايان نامه دکتري(دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات- تهران، تير1387)

 استفاده از ترکيبات فنلي طبيعي، جهت پايدارسازي فراکسيون مايع تالوي گوسفندي و ارزيابي خصوصيات سينرژيستي آنها با فسفوليپيدها

Stabilizing Effect of  Natural Phenolic Antioxidants on Mutton Tallow Olein and Their Synergistic Activities with Phospholipids

 

اساتيد راهنما: دکتر مهرداد قوامي، دکتر محمد حسين حداد خداپرست

 اساتيد مشاور: دکتر سيد مهدي سيدين اردبيلي، دکتر امير هومن حمصي

اساتيد مدعو: دکتر حسن فاطمي، دکتر هاشم پورآذرنگ، دکتر مريم قراچورلو، دکتر محمد چمني

رتبه هاي علمي- پژوهشي

1-     دريافت لوح تقدير از شوراي پژوهش و فناوري استان خراسان  جهت طرح پژوهشي « بهينه سازي شرايط نگهداري رب گوجه فرنگي فله در سردخانه» ، ستاد بزرگداشت  هفته پژوهش ،1379

2-     عضو کميسون تدوين استاندارد ملي 5766- رب گوجه فرنگي فله - آئين کار نگهداري در سردخانه، موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، دي ماه 1380

3-     پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، با کسب رتبه دوم،1384

4-     پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، با کسب رتبه اول،1385

5-     پژوهشگر برتر منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي در گروه  مهندسي و کشاورزي، با کسب رتبه دوم، 1382

6-     پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، با کسب رتبه اول،1386

7-     پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، با کسب رتبه اول،1390

 

تاليف و ترجمه کتاب

1- فراوري ميوه ها- تغذيه ،فراورده ها و مديريت کيفي، امير حسين الهامي راد (مترجم)،حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار،نشر جهانکده، 1381، شابک :7-7-93057-964

 

2- مباني سينتيک واکنش ها در مواد غذايي ، امير حسين الهامي راد، مسعود ياورمنش،حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار،نشر بيهق،1385، شابک : 0-8-96130-964

 

3- آنتي اکسيدان ها در مواد غذايي، امير حسين الهامي راد، بيژن عسکري،حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار،نشر سخن گستر، زمستان 1391، شابک:1-1475-10-964-978

 

 

ويرايش علمي کتاب

منشور فراورده هاي لبني ايران- مريم حسني و همکاران، دانشگاه آزاد اسلامي واحد شاهرود- زمستان 88

 

مقاله هاي ارائه شده در کنگره هاي بين المللي

 

1-Effect of Hydrocolloieds on Yoghurt Rheology, Accepted for Poster Peresentation (IUFOST), 13 th World Congress of Food Science & Technology, Food is Life ,17-21 September 2006, Nantes, Farance.

2-Process optimization of sesame milk according to Iranian preferences, Accepted for Oral Peresentation, 13 th World Congress of Food Science & Technology (IUFOST), Food is Life ,17-21 September 2006, Nantes, Farance.

3-Evaluation of physicochemical and microbial changes of the bulk tomato paste in coldstore, Peresented as Oral, International Conference on Innovations in Food and Bioprocess Technologies ,12-14 December 2006, Asian Institute of Technology, Bangkok, Thailand.

4- Formulation of Salix aegyptiaca hydrolat based carbonated drink and evaluation of its physicochemical and microbial changes during storage, Peresented as Oral, International Conference on Innovations in Food and Bioprocess Technologies ,12-14 December 2006, Asian Institute of Technology, Bangkok, Thailand.

5 - Antioxidant Activity and Thermal Properties of Salvia Leriifolia (Norouzak) Root Extract, Accepted for Oral Peresentation, 5 th International Congress on Food Technology ,9-11 March 2007,Thessaloniki, Greece.

6 - Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Henna Extracts (Lawsonia inermis), Peresented as Poster, 7 th International Symposium on the Chemistry of Natural Compounds, S. Yunusov Institute of the Chemistry of Plant Substances, 16-18October, 2007, Tashkent, Uzbekistan

7-Stability of Vegetable Oils Available in Iranian Markets, World Conference and Exhibition on Oilseed and Vegetable Oil Utilization ,14-16 Agust, 2006, Istanbul, Turkey.

8-Stabilization of Mutton Tallow Olein by Natural Bioactive Quercetin, 7th Fed Lipid Congress ,18-21 October 2009, Graz, Austria.

9 - Stabilization of Mutton Tallow Olein From Edible Tail Fat by Natural Pure Phenolic Acids and Related Compounds, World Congress on Oils and Fats.27-30 September 2009, Sydney, Australia.

10 - Natural Bioactive Phenolics as Antioxidant in Fractionated Mutton Tallow, 1st International Congress on Food Technology ,3-6 November 2010, Antalya, Turkey.

 

The articles published in scientific research journals:

1 – A. H. Elhami Rad, Fakhri Shahidi, Evaluation of physico-chemical and Microbial changes of bulk tomato paste in cold storage(In Persian), Journal of Science and Technology of Agricultural and Natural Resources, Isfahan University of Technology, Vol. 8, No. 1, Spring 2004.

2- A. H. Elhami Rad , Fakhri Shahidi, Identification of bulk tomato paste fungal contaminations in cold store and determination of provalance for different species(In Persian), Iranian Food Science and Technology Research Journal , Ferdowsi University of Mashhad, Vol. 1, No. 1, 2005.

3- B. Ghiassi Tarzi, A. H. Elhami Rad, E. Hosseini, M. Ghavami, M.Salami Nia, Stbility of vegetable oils available in Iranian markets(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition, Islamic Azad University, Science and Research Branch, Vol. 3, No. 4, Fall 2006.

4- A.H. Elhami Rad , M. Salehifar , M. Mottaghi, M. Ghavami. Sodium and potassium contents of  twenty fruits and vegetables presented in Tehran fruit and vegetable market and comparing the results with data from USDA(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition. Islamic Azad University, Science and Research Branch, Vol. 3, No. 3, Summer 2006.

5- M. H. Haddad Khodaparast ,M. B. Habibi Najafi, A. H. Elhami Rad, E. Divandari. Process optimization of sesame milk according to Iranian preferences(In Persian), Iranian Food Science and Technology,Research Journal , Ferdowsi University of Mashhad, Vol. 2, No. 1, 2006.

 

6- A. H. Elhami Rad , A. A. Mohammadi. Formulation of Salix aegyptica hydrolat based carbonated drink and evaluation of  its physicochemical and microbial changes during storage(In Persian), Iranian Food Science and Technology Research Journal , Ferdowsi University of Mashhad, Vol. 2, No. 1, 2006.

7- M. Mohammadi Jafari, M. H. Haddad khodaparast, A.H. Elhami Rad, Formulation and production of lactose-free plant milk from melon seeds and evaluation of  its physicochemical properties(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition , Vol. 4, No. 1, Winter 2007.

8- P. Ghasemi Afshar, M. Ghavami, M. Gharachorloo, P. Aberomand Azar, A. H. Elhami Rad The effect of refining operations on the quality of Tallow Olein(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition, Vol. 5, No. 1, Winter 2008.

9- N. Khodaei, M. Ghavami, M. Gharachorloo, P. Aberomand , A. H. Elhami Rad , Qualitative evaluation of fats produced by blending sunflower oil and tallow solid fraction isolated at 5?c (In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition, Vol. 5,  No. 2, Spring 2008.

10– A. H. Elhami Rad , M. Ghavami, M.H. Haddad, S.M. Sayyadin Ardabili, A. H. Hammasy, Application of polyphenolic compounds on Tallow Olein to formulate a stable frying oil(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition,  Islamic Azad University, Science and Research Branch, Vol. 5, No. 4, Fall 2008.

11- A. Mohagheghi Samareyn ,H. Poorazarang, H. Akhlaghi, A.H. Elhami rad, N. Hematyar. Antioxidant activity of potato peels extract(In Persian), Journal of Food Science and Nutrition, Tarbiat Modarres University,Vol. 3, No. 3 , Autumn 2008.

12-A. Tajnia, H. Tavakollipoor, A.H. Elhami Rad. Determination of correlation between Bostwick consistometer and rotational viscometer for assessment viscosity of tomato paste(In Persian) , Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 1 , No.1, Spring 2009.

13-A.H. Elhami Rad, S. H. Estiri, Evaluation of physicochemical properties and vinegar production from two varieties of white mulberry (Morus alba) fruits in Sabzevar(In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 1 , No.1, Spring 2009.

14- A. Tajnia, H. Tavakollipoor, A.H. Elhami Rad,  Determination of standard Bostwick tests for estimate consistency of aseptic tomato paste(In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 1 , No.1, Spring 2009.

15- M. Azarifar, M. H. Haddad Khodaparast, A. H. Elhami Rad, Studying the effects of different formulations in physical and chemical properties of liquid frying margarine(In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 1 - No. 2, Fall 2009.

16- Z. Eazy, H. Tavakolipoor, A. H. Elhami Rad, Evaluation of the optimum conditions for synthesis of Carboxymethyl Starch from wheat(In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar, Vol. 1 , No. 3 Winter 2009.

17- A. H. Elhami Rad, M. Ghavami Evaluation of Synergistic Activities of Phospholipids with Gallic Acid in Mutton Tallow Olein (In Persian), Journal of Food Sciences and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 2 – No. 1, Spring 2010.

18– A. H. Elhami Rad, E. Kooshki, M.H. Haddad Khodaparast, M.R. Hooshmand-e-Dalir, Evaluation of combinatory natural and synthetic antioxidants and citric acid to stabilizing of butter ghee(In Persian), Journal of Food Sciences and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 2 , Fall 2010.

19- A. Mohagheghi Samarin ,H. Poorazarang , A. H. Elhami Rad, Z. Dezashibi, N. Hematyar. Extraction of phenolic compounds from potato peel ( Ramus variety ) with solvent and ultrasound-assisted methods and evaluation of its antioxidant activity in soybean oil(In Persian), Journal of Food Science and Technology, University of Tarbiat Modares. Vol. 8, No. 1, Spring 2011.

 

20 – A. H.  Elhami Rad, M. H. Haddad Khodaparast. Evaluation of Antioxidant and Carry through Properties of Phospholipids in Fractionated Sheep Tail Fat, the Olein Fraction(In Persian), Journal of Food Technology and Nutrition, Islamic Azad University, Science and Research Branch, Vol. 8 , No. 3, Summer 2011.

21– M. Azarifar, M. H. Haddad Khodaparast,  A. H. Elhami Rad, Studying Shelf Life of Liquid Margarine in Room and Refrigerator Temperature(In Persian), Iranian Food Science and Technology Research Journal, Ferdowsi University of Mashhad, Vol. 6, No. 4, Summer 2011.

 

22- T. Parizan, A. H. Elhami Rad , H. Estiri, M. Armin. . Assessing antioxidant activity methanol extract of senna leaf and its effect on the stability of soybean oil (In Persian), Journal of Food Sciences and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar BranchVol. 3 , No. 1 , Spring 2011.

23- S. Mazinani, A. H. Elhami Rad , Z. Pyravy Vanak, M. R. Naghavi. Evaluation of the Thermal Stability, Antioxidant Activity, Total Phenolics and Fatty Acids Profile in Some Edible Nut    Oils(Pistachio,Walnut,Almond) (In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 3 – No. 2, Summer 2011.

24– SH. Abdi Haji, A. H. Elhami Rad, A. A. Mohammadi, M. Armin, Identification of the fatty acid profiles and evaluation of chemical and sensory properties of a traditional iranian cheese “Arshe” (In Persian), Journal of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 3 – No. 3 , Winter 2011.

25– A. H. Elhami Rad, M. Ghavami, M. H. Haddad,  Evaluation of antioxidant activities of some phenolic compounds in mutton tallow olein(In Persian), Journal of Food Science and Technology, Tarbiat Modarres University. Vol. 8, No. 33(1) , Winter 2012.

 

26- T. Ghanei Zare, H. Tavakolipour, A. H. Elhamirad, Effect Of Various Packaging Materials and vacuum condition On Quality Attributes Of Raw dried Pistachio Nuts (In Persian), Journal of Food Science and Technology , Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Vol. 4 – No. 1, Spring 2012.

 

27- M. Yaghobi, H. Tavakolipour, A, H. Elhami rad , H.R. Ziyaolhagh, M. Mokhtarian , B. Askari,  Investigation of moisture loss kinetic and mathematical Modeling of potato using regression analysis(In Persian), Journal of Food Sciences and Technology, I. A. University University, Sabzevar Branch, Vol. 4 – No. 2, Summer 2012.

28– M. Azarifar, M. H. Haddad Khodaparast, A. H. Elhami rad , M. Armin. Changes in physical and chemical liquid frying margarine after heating at successive times(In Persian), Iranian Food Science and Technology Research Journal , Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Vol. 8, No. 4, Winter 2013.

29- A. Abdoshahi, S.A. Mortazavi, A.A. Shabani, A.H. Elhamirad, M. Taheri, Evaluation of Protein, Fat and Fatty Acids Content of the Pistachio (Pistacia vera l.) Cultivars of Damghan, Iran, International Journal of Nuts and Related Sciences 2 (4): 15-24. 2011.

30- N. Khazaei, M. Joki, A. H. Elhami Rad, H. Tavakolipoor, M. S. Mohammad Zadeh, Effect of Acesulfame K on Stability and Thermal Resistance of Aspartame in Diet Cola(In Persian), Journal of Agricultural Engineering, Vol. 13, No. 2 ,2012.

 

31- M. Mohammadi, A. H. Elhami Rad, Z. Pourfallah, Determination of total phenolic compounds and antioxidant capacity of persimmons skin(In Persian), Journal of Food Hygiene, Vol. 2, No. 1, S. 5, Spring 2012.

32- A. Abdolshahi, A. Mortazavi, A. A. Shabany, A. H. Elhmai Rad, M. Taheri, M. Heydari Majd, Effect of solvent and extraction techniques on the fatty acids composition in Pistachio oil (In Persian), Iranian Food Science and Technology Research Journal , Ferdowsi University of Mashhad. Vol. 9 ,N0. 3, 2013.

33- A. H. Elhamirad, and M. Zamanipoor, Thermal stability of some flavonoids and phenolic acids in sheep tallow olein, European Journal of Lipid Science and Technology, 2012, 114, 602-606.

34- S.Mazinani, A. H. Elhami Rad, A. Mousavi Khaneghah, Determination and Comparison The Amount Of Toccopherolic And Phenolic Compounds And Fatty Acids Profile In Edible Nuts (Pistachio, Almond And Walnut) Oil, Advances in Environmental Biology, 6 (5): 1610-1619, 2012.

35- A. Mohagheghi Samarin, H. Poorazarang, N. Hematyar, A.H. Elhamirad, Phenolics in Potato Peels: Extraction and Utilization as Natural Antioxidants, World Applied Sciences Journal 18 (2): 191-195, 2012.

36- N. Hematyar, A. Mohagheghi Samarin, H. Poorazarang and A. H. Elhamirad. Effect of Gums on Yogurt Characteristics.World Applied Sciences Journal 20 (5): 661-665, 2012.

37- F. Khanzadeh, M. H. Haddad Khodaparast, A. H. Elhami Rad, and F. Rahmani. Physiochemical Properties of Gundelia tournefortii L. Seed Oil, J. Agr. Sci. Tech. Vol. 14: 1535-1542, 2012.

38- F. Arabamerian, A. H. Elhamirad, A. R. Qodsevali, M. Armin,Evaluation of the Effect of Malting Process on Physicochemical Characteristics in Two Barely Varieties in Golestan Province(In Persian),Journal of Food Science and Technology, Vol. 4 , No.2 , Fall 2012.

39-Z. Kamaliroostaa, L. Kamaliroosta , A. H. Elhamirad, Isolation and Identification of Ginger Essential Oil,Journal of Food Biosciences and Technology,Islamic Azad University, Science and Research Branch, 3, 73-80, 2013.

40- Z Pourfallah, A H Elhami Rad, S M Meshkani, M Nahardani and M Mohamadi, Study of the oxidation kinetic parameters affected by different concentrations of galic acid (In Persian), Journal of Food Research,FACULTY OF AGRICULTURE, UNIVERSITY OF TABRIZ, Vol. 22, No. 3 Automn, 2012.

Reviewer:

1-WORLD APPLIED SCIENCES JOURNAL, ISSN: 1818-4952, http://www.wasj.org

2-Toxicology and Industrial Health, http://tih.sagepub.com, Print ISSN: 0748-2337, Online ISSN: 1477-0393.

3-International Food Research Journal (formerly known as ASEAN Food Journal), http://www.ifrj.upm.edu.my

 4-Journal of the American Oil Chemists' Society, http://mc.manuscriptcentral.com/jaocs

 5-Iranian Food Science and Technology Research Journal, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad.

طرح هاي پژوهشي

1- شناسايي آلودگيهاي قارچي رب گوجه فرنگي فله و بهينه سازي شرايط نگهداري آن در سردخانه، امير حسين الهامي راد، فخري شهيدي ، ريحانه نوربخش، فرحناز قلاسي مود

محل اجراء: دانشگاه فردوسي مشهد- موسسه استاندارد وتحقيقات صنعتي خراسان ،

شروع : 1376                                          خاتمه: 1378

2-بررسي عوامل موثر بر توليد کنسانتره و سرکه از توت سفيد.امير حسين الهامي راد(مجري) ،سيد حسين استيري ، علي دشتي

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح:008/508/81038

شروع :  5/11/1381                                 خاتمه: 1386

3- مقايسه تاثير فساد ناشي از کپکهاي پني سليوم و آسپرژيلوس بر خصوصيات کيفي رب گوجه فرنگي و بررسي ميان عدد هوارد با ويژگيهاي فيزيکوشيميايي محصول، امير حسين الهامي راد(مجري)،علي اصغر محمدي ، مهدي ظهوريان

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح: 012/508/82046

شروع:                                                   خاتمه: 1386

4-توليد شير بدون لاکتوز از کنجد پوست گيري شده يا کنجاله آن، دکتر محمد حسين حداد خداپرست(مجري)،دکتر محمد باقر حبيبي نجفي، مهندس امير حسين الهامي راد

محل اجراء: دانشگاه فردوسي مشهد –دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار

شروع:  7/12/1381                                 خاتمه:

4- بررسي خواص گندمهاي توليدي منطقه سبزوار،ابوالقاسم عبدالله زاده (مجري)، امير حسين الهامي راد ،موسي الرضا هوشمند دلير

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح: 006/508/80028

شروع : 10/4/1381                                 خاتمه:

5- شناسايي منبع جديدي از بوتئين در ريشه گياه نوروزک، دکتر محمد حسين حداد خداپرست(مجري)، مهندس امير حسين الهامي راد، مهندس امير حق دوست ، مهندس سيد حسين استيري

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح: 011/508/82045

شروع :                                                  خاتمه: 23/12/1384

6- تهيه نوشابه گازدار با استفاده از عصاره گياهان داروئي،علي اصغر محمدي(مجري)، امير حسين الهامي راد. محمد سلامي نيا.

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح: 007/508/81033

شروع : 1/8/81                                       خاتمه:1386

7-ارزيابي تاثير فنليک اسيدها در افزايش پايداري حرارتي روغن هاي حيواني ، ، امير حسين الهامي راد(مجري)،محمد سلامي نيا،مريم ايزي .

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح:

شروع: 1387                                                  خاتمه: در حال اجرا

8- ارزيابي خصوصيات آنتي اکسيداني و راديکال گيرندگي پوست ميوه خرمالو

محل اجراء: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار، شماره طرح: باشگاه پژوهشگران جوان

شروع:29/2/1388                                     خاتمه: 1391