ردیف | نام رشته و گرایش(FA) | کاردانی | کارشناسی | کارشناسی ارشد | دکتری | دکتری تخصصی | فوق تخصص |
۱
| تکنولوژی مواد غذایی |
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
۲
| علمی کاربردی شیر و فراورده های لبنی |
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
۳
| علمی کاربردی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
۴
| علوم و صنایع غذایی-تکنولوژی مواد غذایی |
- -
|
- -
|
|
|
- -
|
- -
|
۵
| علوم و صنایع غذایی-علوم و صنایع غذایی |
- -
|
- -
|
|
|
- -
|
- -
|
۶
| علوم و صنایع غذایی-میکروبیولوژی مواد غذایی |
- -
|
- -
|
|
- -
|
- -
|
- -
|
۷
| علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی |
- -
|
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
۸
| علوم و مهندسی صنایع غذایی |
- -
|
|
|
- -
|
- -
|
- -
|
۹
| مهندسی علوم و صنایع غذایی |
- -
|
|
- -
|
- -
|
- -
|
- -
|
۱۰
| مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی |
- -
|
|
|
- -
|
- -
|
- -
|
۱۱
| مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی |
- -
|
|
|
|
- -
|
- -
|