| صفحه‌ی اصلی دانشگاه | سامانه‌ی رسا | دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت | تلفن‌های دانشگاه
  
جمعه، ۰۱ تیر ۱۳۹۷ صفحات شخصی کاربران
مدیریت سامانه
نام کاربر:  
اسم رمز:  
   
 کارشناسی علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی
 مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
 کارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی
 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (ورودی 93 و بعد آن)
فهرست اطلاعیه‌ها
 اطلاعیه گروه (1)

قابل توجه دانشجویان گرامی
با عرض سلام

نظر به حذف گروه های تلگرامی گروه و به منظور اطلاع رسانی های ضروری گروه آموزشی صنایع غذایی ، نکات ذیل را باستحضار شما عزیزان می رساند:

1-درشرایط فعلی و تا راه اندازی گروه جدید در پیام رسان های داخلی و مجاز، این وبگاه به عنوان تنها مرجع اطلاع رسانی گروه خواهد بود. مقتضی است شما خوبان روزانه اخبار مربوط به گروه ( اعم از اطلاعیه های آموزشی گروه ، اساتید و ... ) را از همین وبگاه دریافت نمایید.( لطفا بدوستان خبر دهید)

2-در رابطه با دانشجویانی که هنوز گروه های تلگرامی را " ترک " نکرده اند ، یادآوری مجدد و موکد می شود که نسبت به ترک گروه ها اقدام نمایند.

3-در رابطه با آزمون جامع و تغییر و تحولات صورت گرفته ؛  آزمون کتبی در روزسه شنبه 12تیرماه 97 ( در واحد مشهد و بصورت متمرکز (سوالات هرواحد جداگانه خواهد بود)) و آزمون شفاهی در روز چهارشنبه ؛ 13  تیرماه ( در هرواحد دانشگاهی و بصورت جداگانه و مستقل) برگزار می شود.

                               موفق و سلامت باشید
                                    مدیریت گروه علوم و صنایع غذایی

 آزمون جامع دکترا

قابل توجه دانشجویان عزیز 
با اهدا سلام

شرح برنامه برگزاری و مواد درسی  آزمون جامع نیمسال تحصیلی دوم سال تحصیلی97-96 ( ترم بهمن ) به شرح ذیل می باشد
(سوالات آزمون جامع هرواحد دانشگاهی به تفکیک و زمان کلی آزمون 3 ساعت و در یک نوبت خواهد بود)

آزمون کتبی : سه شنبه 12 تیر1397 -ساعت 9صبح -در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد(قاسم آباد)

آزمون شفاهی: چهارشنبه 13 تیر1397 ساعت9 صبح- در محل گروه علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار(ساختمان 105 طبقه همکف)

مواد امتحانی

گرایش فناوری مواد غذایی:
ایمنی غذایی
بیوتکنولوژی مواد غذایی
رئولوژی مواد غذایی پیشرفته
مکانیسم واکنش های شیمیایی

گرایش مهندسی مواد و طراحی:
تکنولوژی تولید محصولات فرموله شده
رئولوژی مواد غذایی
طراحی و مدلسازی واحد صنایع غذایی
ویژگی های فنی دستگاه های صنایع غذایی

گرایش شیمی مواد غذایی:

شیمی آنزیم های پیشرفته
شیمی فیزیک پیشرفته
شیمی چربی های پیشرفته
  بیوشیمی مواد غذایی پیشرفته

یادآوری :
1- جهت تعیین و تدقیق منابع آزمون با اساتید محترم( که درس های یاد شده را با ایشان گذرانده اید) هماهنگ شود. اساتید گرامی منابع را از طریق وبگاه گروه یا گروه تلگرامی" دانشجویان دکترا" اطلاع رسانی خواهند نمود.

2- ارایه مدرک قبولی آزمون زبان جهت شرکت در آزمون جامع ، ضروری است
3-مراجعه حضوری یا مکاتبه ای با کارشناس محترم تحصیلات تکمیلی(آقای مهندس برادران )  و چک نمودن دروس و اطمینان از گذراندن واحدهای الزامی دوره دکترا( اعم از اصلی - انتخابی - جبرانی )+  درس وصایای امام(ره) و... الزامی است.

                                                                                                            موفق باشید 

                                                                                                          مدیــریت گـــــروه 

 

 نشریه ی علمی- پژوهشی

 ارسال درخواست به شورای آموزشی دانشگاه

دانشجویان محترم جهت ارائه درخواست های آموزشی نظیر تغییر در انتخاب واحد پس از زمان مقرر، حذف درس، اخذ سنوات و... می توانند درخواست خود را از طریق سامانه پیگیری درخواست ها ارسال نموده سپس با کارشناس تحصیلات تکمیلی(آقای برادران، تلفن 05144655236)  جهت تایید درخواست هماهنگ نموده تا درخواست ها جهت شورای آموزشی ارسال گردد. نهایتا می توانید نتیجه را پس از تشکیل شورای آموزشی(جلسه شورای آموزشی : دوشنبه هر هفته ساعت 11)، از طریق مدیریت محترم آموزش (طبقه دوم ساختمان 105)به صورت حضوری پیگیری نمایند. 

 

ارائه درخواست در سامانه پیگیری درخواست ها

 برنامه جلسات بررسی پروپزال دانشجویان ارشد

به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد می رساند تاریخ تقریبی جلسات بررسی پروپزال به شرح زیر می باشد. دانشجویان موظف هستند پرینت پروپزال را که به امضا و تایید اساتید راهنما و مشاور رسیده است، حداکثر یک هفته قبل از تاریخ های ذکر شده، به دفتر گروه یا دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل دهند. بدیهی است در صورت تصویب قطعی پروپزال، دانشجو  پس از گذشت حداقل 6 ماه و مشروط به تایید استادان راهنما و مشاورمجاز به دفاع خواهد بود.

تاریخ تقریبی جلسات اصلی عبارتند از:

1- نیمه تیرماه هرسال

2- نیمه مهرماه هر سال

3- نیمه اسفند هرسال

در صورت وجود پروپزال و تقاضا جهت بررسی، حدود نیمه آذرماه و نیمه اردیبهشت هر سال نیز جلسات فوق العاده برگزار خواهد شد.

 ارزیابی مقالات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد

در مورد مقالات پذیرش شده در مجلاتی که چاپ مقاله منوط به واریز هزینه  می باشد، بایستی اصل فیش واریزی ارائه گردد.

مقالات آی اس آی درج شده در سیاهه مجلات نامعتبر و جعلی، قابل قبول  نمی باشند. سیاهه مذکور از آدرس های زیر قابل دریافت است.

سیاهه وزارت علوم 

 

سیاهه دانشگاه آزاد اسلامی

 

دانلود بخشنامه و فرم ارزیابی مقالات تز

 سفارش خرید کتاب

کلیه علاقه مندان،دانشجویان، محققان  و اساتید محترم می توانند کتب تخصصی علوم و صنایع غذایی را که   توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار منتشر شده است، به صورت آنلاین و با تخفیف ویژه خریداری نمایند.

کلیک کنید

 مديريت گروه علوم و صنايع غذايي
۱۳۹۰، ایران، سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، گروه توسعه‌ی سامانه‌ها
.:: All Rights Reserved :: More compatibility with Firefox browser :: Best Resolution 1024×768 ::.
.:: Academic Departments Portal[91.12.22.01]: Poyan Group ::.