| صفحه‌ی اصلی دانشگاه | سامانه‌ی رسا | تلفن‌های دانشگاه
  
سه‌شنبه، ۰۸ مهر ۱۳۹۳ صفحات شخصی کاربران
مدیریت سامانه
نام کاربر:  
اسم رمز:  
   
 مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
 کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
فهرست اطلاعیه‌ها
برنامه کلاسهای 9 و 10 مهر دکتر مرتضوی، دکتر شفافی- دانشجویان ارشد و دکترا [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۳/۰۷/۰۵ - ۱۳:۱۲:۲۶]
پیگیری پروپزالهای مصوب شهریور 93 [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۳/۰۷/۰۱ - ۱۲:۲۵:۲۹]
شروع کلاسهای ترم مهر [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۳/۰۷/۰۱ - ۱۲:۱۸:۵۵]
 هشدار به دانشجویان کارشناسی ارشد

بر اساس بررسی های انجام شده، مشخص شده است که برخی از دانشجویان، جهت انجام اموری نظیر نگارش پروپزال، نگارش پایان نامه، تفسیر نتایج، تعیین روش آزمون و...  اقدام به پرداخت مبالغ نامعقول به افراد یا موسسات می نمایند که با توجه به عدم آگاهی دانشجو، این افراد یا موسسات در اغلب موارد، از روشهای غیر استاندارد، تقلیدی و کم محتوا جهت انجام کار استفاده می کنند. این مساله در بسیاری از موارد موجب نارضایتی دانشجو شده و تبعات نامطلوبی را به همراه داشته است. بدینوسیله به استحضار می رساند با توجه به سطح بسیار پایین کیفی خدمات مذکور و عدم یادگیری و اطلاع دانشجو از اصول نگارش و تفسیر نتایج پایان نامه، فعالیت های این چنینی از سوی گروه مورد تایید نبوده و با دانشجویان خاطی برخورد می گردد. ضمن اینکه دانشجو در مواردی غیر از آنالیز آماری موظف است کلیه امور مربوط به نگارش، تحلیل و تفسیر علمی پایان نامه را خود انجام داده و در سایر موارد صرفا مجاز به مشاوره می باشد که در این زمینه اساتید محترم راهنما موظف به پیگیری، راهنمایی و پشتیبانی دانشجو هستند.

 برنامه انتخاب واحد دانشجویان ارشد و دکترا-مهر93

تقويم آموزشی نیسمال اول (مهر)سال تحصيلی 94- 93 ، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد سبزوار

  انتخاب واحد 93/6/15 
  شروع كلاس ها 93/6/22
  حذف واضافه 93/6/30   

دانشجویان ورودی مهر 92(ترم سومی ها)- رشته علوم و صنایع غذایی-رشته تکنولوژی مواد غذایی: خواص بیوفیزیک، فرآیند تکمیلی، سمینار2

دانشجویان ورودی مهر 92(ترم سومی ها)-رشته میکروبیولوژی مواد غذایی: خواص بیوفیزیک، مهندسی صنایع غذایی تکمیلی، سمینار 2

دانشجویان ورودی بهمن 92(ترم دومی ها)- رشته علوم و صنایع غذایی-رشته تکنولوژی مواد غذایی: مهندسی صنایع غذایی تکمیلی، بسته بندی تکمیلی، صنایع گوشت تکمیلی، روش تحقیق، سمینار 1

دانشجویان ورودی مهر 93: (ترم اولی ها):روشهای نوین آزمایشگاهی، میکروبیولوژی صنعتی، انتقال جرم و حرارت،طرح آزمایشات کشاورزی، دروس جبرانی

 

دانشجویان دکترا ورودی مهر 93

دکترا

گروه 1

4 شنبه

بسته بندی

مکانیسم واکنشها 

 

رئولوژی عملی/فرد

بیوتکنولوژی/زوج

رئولوژی عملی/فرد

بیوتکنولوژی/زوج

رئولوژی تئوری/فرد

بیوتکنولوژی/زوج

گروه 2

5 شنبه

فرمولاسیون

 

ایمنی

 

سیاستها و سیستمها

فناوری های پیشرفته

 

 

 

 مجله ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی

 

مجله ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی

 مراجعه به مدیریت تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذایی

از کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا تقاضا می شود جهت مراجعه به اینجانب برنامه زیر را مد نظر قرار دهند:

  • مشاوره پایان نامه، اخذ معرفی نامه و مسائل آموزشی روزهای شنبه تا چهار شنبه ساعت 10تا 13 با هماهنگی قبلی از طریق سیستم پرسش و پاسخ یا تلفن دفتر گروه
    (05144650710 ویا 05144652077 داخلی 210).
  • محل جدید استقرار اینجانب، دفتر مجله علوم و فناوری غذایی، واقع در طبقه سوم ساختمان 105(مجتمع) می باشد
  • از دانشجویان محترم تقاضا می شود ترجیحا از سیستم پرسش و پاسخ جهت دریافت پاسخ سوالات آموزشی و... استفاده نمایند. در صورت نیاز تنها از شماره تلفن فوق استفاده نمایند. به علت تغییر مکان، تلفن مستقیم دفتر مجله(2660889-آقای مهندس سلامی نیا) فقط پاسخگوی امور مربوط به مجله می باشد. بدیهی است که رعایت نکات فوق الذکر موجب کاهش ترافیک و تسهیل در رفع امور دانشجویان خواهد شد.
  • بخش آموزشی دانشگاه روزهای پنج شنبه تعطیل است لذاجهت مسائل آموزشی، تسویه حساب و گرفتن وقت دفاع در این روز مراجعه ننمایید.. دانشجویانی که جهت تسویه حساب و یا گرفتن وقت دفاع از راه دور مراجعه می نمایندشایسته است روز قبل از مراجعه بصورت تلفنی با دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه(آقای اتحادی) هماهنگ نمایند.

با سپاس از توجه دانشجویان محترم

دکتر امیر حسین الهامی- مدیر تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذایی

 دستورالعمل انتخاب اساتید راهنما

نکات مهم در انتخاب استادان راهنما و مشاور:

دانشجويان دوره دكتراي تخصصی می توانند حداكثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور انتخاب نمايند.انتخاب حداقل یک استاد راهنما و یک استاد مشاور ضروری است.انتخاب استاد مشاور باید با هماهنگی استاد راهنما انجام شود.در مورد اساتید راهنما و مشاور دوره دكتراي تخصصی، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است.

    از تاریخ 1/7/1392 انتخاب استاد مشاور در مورد دانشجویان کارشناسی ارشد الزامی نیست. بر اساس بخشنامه دانشجویان کارشناسی ارشد مجاز هستند که فقط یک استاد راهنما داشته باشند. در مورد دانشجویانی که پایان نامه خود را در سایر موسسات  انتخاب می کنند می توانند با هماهنگی استاد راهنما نسبت به انتخاب  استاد راهنمای دوم(در صورت موافقت شورای پژوهش واحد) اقدام نمایند. استاد راهنمای اول بایستی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی باشد. درمورد اساتید راهنما، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است.

درصورت استفاده ازامکانات سایرموسسات،انتخاب استاد مشاور ازموسسه مذکورمشروط به موارد زیر و درصورت اخذ مجوز از سازمان مرکزي دانشگاه بلامانع است:

- دارا بودن مدرك کارشناسی ارشد،دکتراي حرفه اي یا دکتراي تخصصی

- درمورد افرادي که داراي مدرك کارشناسی ارشد یا دکتراي حرفه اي هستند وعضوهیات علمی نباشند،دارابودن   حداقل10 سال سابقه کارتخصصی مرتبط ودرمورد افرادي که داراي مدرك دکتراي تخصصی بوده وعضوهیات علمی نباشند دارابودن حداقل5 سال سابقه کارتخصصی مرتبط الزامی است .سقف همکاري این افراد2 پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد.دراین موارد رزومه تخصصی افراد و دلایل استفاده از فرد مورد نظرهمراه باحکم کارگزینی ومدرك تحصیلی باید همراه پروپزال تحویل گروه شود.

در مورد دانشجویانی که پایان نامه خود را در آزمایشگاه های واحد سبزوار انجام می دهند توصیه می شود استاد مشاور خود را از بین مربیان واحد انتخاب نمایند.

 موسسات و برخی ازاساتیدی که حسب اعلام و اظهار تمایل قبلی می توانندجهت انتخاب استاد راهنما و یا مشاور استفاده شوند عبارتند از:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار: دکتر مرتضوی؛ دکتر سعیدی؛دکتر الهامی؛دکتر شفافی؛دکتر توکلی پور؛ دکتر شریفی.

دکتر جنت آبادی(میکروبیولوژی)؛ دکتر اخلاقی؛دکتر محمدی؛ دکتر برغمدی(گرایش های مختلف شیمی).

دانشگاه فردوسی مشهد: دکتر پورآذرنگ؛دکتر حدادخداپرست؛خانم دکتر طباطبایی؛ دکتر کوچکی؛دکتر یاورمنش - پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی مشهد: خانم دکتر میلانی؛ خانم دکتر مهربان؛ خانم دکتر حسینی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه: دکتر کاراژیان- مرکز تحقیقات کشاورزی طرق: دکتر کریمی؛خانم دکتر شیخ الاسلامی؛ دکتر داوودی؛ خانم دکتر بصیری؛ خانم دکتر شرایعی- پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی: دکتر مسکوکی؛ دکتر شهیدی نوقابی؛ خانم دکتر حسینی نژاد- مجتمع آموزش عالی شهید هاشمی نژاد: دکتر نجفی؛ دکتر رشیدی؛ دانشگاه آزاد نیشابور: خانم دکتر دیدار

 تایید پروپزال های کارشناسی ارشد

بر اساس مصوبه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه؛ جهت جلوگیری از انتخاب موضوعات تکراری در پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد؛ بایستی به صورت زیر عمل شود:

۱- عنوان پایان نامه انتخاب شده توسط دانشجو،بایستی به تایید اساتید راهنما و مشاور برسد.

2-دانشجو موظف است کلمات کلیدی عنوان را با راهنمایی اساتید راهنما و مشاور مشخص و در سایت های www.irandoc.ac.ir و www.sid.ir جست و جو نماید.

3-نتیجه جست و جو، پرینت گرفته شود و ضمیمه پروپزال شده و به تحصیلات تکمیلی دانشگاه و یا گروه تحصصی مربوط تحویل گردد.

5- این مصوبه کلیه پروپزال هایی را که از تاریخ 1/11/1392 به بعد مورد بررسی قرار می گیرند شامل می شود.

6- مسئوليت تکراري نبودن موضوع پایان نامه بر عهده دانشجو است لذا در صورت اثبات تکراري بودن آن در هر مرحله، عواقب ناشي از آن که شامل جلوگيري از ادامه کار پايان نامه می باشد بر عهده دانشجو خواهد بود.

تحصیلات تکمیلی گروه علوم و صنایع غذایی

 نمونه هایی از مصادیق دزدی علمی

با توجه به افزایش قابل توجه موارد تخلف علمی به خصوص در زمینه استفاده از آثار دیگران؛ کپی برداری؛ عدم ذکر منبع و... ؛ جهت اطلاع دانشجویان محترم در ذیل نمونه هایی از مصادیق مربوطه آورده شده است:

مقاله اصلی   مقاله دزدی شده

مقاله اصلی   مقاله دزدی شده

تخلف علمی: به اسم مولفین مقاله توجه کنید

مقاله اصلی             دزدی علمی

مقاله اصلی             دزدی علمی 

تخلف علمی

 همایش ها و سمینارهای علمی ملی

اطلاع رسانی همایش های ملی

دانشجویان محترم می توانند تقویم همایش های ملی را از لینک های زیر مشاهده نمایند: 

 http://www.civilica.com            http://www.allconferences.ir             

همچنین اخبار صنایع غذایی کشور از لینک های زیر قابل مشاهده است: 

http://www.iranfoodnews.com               http://www.foodna.ir                 http://www.agrofoodnews.com   

 مدیر گروه تحصیلات تکمیلی
 مدیر گروه کارشناسی
 کارشناس گروه
۱۳۹۰، ایران، سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، گروه توسعه‌ی سامانه‌ها
.:: All Rights Reserved :: More compatibility with Firefox browser :: Best Resolution 1024×768 ::.
.:: Academic Departments Portal[91.12.22.01]: Poyan Group ::.