| صفحه‌ی اصلی دانشگاه | سامانه‌ی رسا | دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت | تلفن‌های دانشگاه
  
یکشنبه، ۱۴ آذر ۱۳۹۵ صفحات شخصی کاربران
مدیریت سامانه
نام کاربر:  
اسم رمز:  
   
 کارشناسی علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی
 مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
 کارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی
 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (ورودی 93 و بعد آن)
فهرست اطلاعیه‌ها
قابل توجه دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته صنایع غذایی [احمد پدرام نيا] - [۱۳۹۵/۰۹/۰۶ - ۰۷:۱۳:۱۰]
ساعات برگزاری درس صنایع لبنی 2 و تکنولوژی روغن [موسي الرضا هوشمند دلير] - [۱۳۹۵/۰۹/۰۴ - ۱۱:۴۵:۳۲]
 نشریه ی علمی- پژوهشی

 تاسیس دفتر خدمات مشاوره صنعتی دانشگاه

مژده به دانشجویان علوم و صنایع غذایی

در راستای ساماندهی  وضعیت امور پژوهشی، ارتباط هرچه بیشتر با صنعت ، انجام پروژه های مرتبط با پایان نامه ها و رساله های  دانشجویی  دوره های ارشد و دکترا و .... با پیگیری های مستمر گروه  و معاونت محترم پژوهشی ، سرانجام " دفتر خدمات مشاوره صنعتی دانشگاه"  گروه صنایع غذایی واحد سبزوار در محل " شهرک فنآوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور" در مشهد ( با مسولیت آقای دکتر عبدالرضا میرچولی ) آغاز به کار کرد.

شما دانشجویان عزیز از این پس می توانید با هماهنگی با مسول محترم دفتر یاد شده نسبت به مشاوره های مختلف و کاربردی پیرامون موضوعات یاد شده از حضور اساتید مجرب صنعت و دانشگاه در سطح استان و کشور بهره مند شوید؛

آقایان :
مهندس معینی متخصص در زمینه کنسروها و محصولات قوطی شده  با بیش از سی سال تجربه صنعتی .

مهندس بیات مختاری متخصص در زمینه انواع آبمیوه ها با بیش از سی سال تجربه صنعتی .

مهندس اسکویی متخصص در زمینه نوشابه و سردخانه با بیش ازسی سال تجربه صنعتی .

مهندس زمانیان متخصص در زمینه پودرشیر خشک با بیش از بیست سال تجربه صنعتی .

و ..... سایر اساتید و اهل فن صنعت که بسته به ضرورت و موضوع کاری- پژوهشی با راهنمایی مسول محترم دفتر ، معرفی خواهند شد.

آشنایی با کارکردهای دفتر خدمات مشاوره صنعتی دانشگاه:
1 –ارتباط بهتر و بیشتر دانشگاه با صنایع مختلف بخصوص صنایع غذایی.

2 –امکان انجام پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در کارخانجات صنایع غذایی.

3 –امکان انجام طرح های پژوهشی بر اساس نیازهای بخش صنعت .

4 –انجام طرح های صنعتی مشترک بین دانشگاه و صنعت  .

5 –امکان معرفی دانشجویان فارغ التحصیل به صنعت و جذب آنها توسط کارخانجات.

6 –استفاده از دانشجویان نخبه در کارهای پژوهشی.

7 –راهنمایی فارغ التحصیلان صنایع غذایی برای انجام کارهای کارگاهی و طرح های زودبازده.

8 –برگزاری دوره های آموزشی توسط همکاران با تجربه در صنعت .

9 –مشاوره انجام کارهای صنعتی در سطوح کارگاهی  و بزرگ توسط همکاران با تجربه صنعتی.

10 –مشاوره و رفع مشکلات مسوولین فنی.

11 –ارایه  طرح های نوآورانه و خلاقانه.

12 –ارائه و بهینه ساری فرمولاسیون های جدید در بخش های مختلف صنایع غذایی.

                                                               با آرزوی توفیق  

                                                    مدیریت گروه علوم و صنایع غذایی      

 

 

 مراجعه به مدیریت گروه صنایع غذایی

قابل توجه دانشجویان گرامی( کلیه مقاطع؛ کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا) :
برای پیگیری امور آموزشی و پژوهشی و .... بشرح ذیل اقدام فرمایید:

  • مشاوره تحصیلی،اخذ معرفی نامه و مسائل آموزشی :
    ساعات اداری روزهای شنبه تا چهار شنبه
  • دفتر گروه واقع در طبقه همکف ساختمان 106( یا ساختمان آموزشی علوم انسانی ) 
  •  
  • تلفن تماس داخلی 409
  • 05144650710-44646810
  • بخش اداری دانشگاه روزهای پنج شنبه تعطیل است لذاجهت مسائل آموزشی، تسویه حساب و گرفتن وقت دفاع در این روز مراجعه ننمایید. دانشجویانی که جهت تسویه حساب ، حل مشکلات آموزشی و یا گرفتن وقت دفاع از راه دور مراجعه می نمایند شایسته است روز قبل از مراجعه بصورت تلفنی با دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه(آقای اتحادی 05144655236) هماهنگ نمایند.

موفق و سلامت باشید

مدیریت گروه 

 

 ارسال درخواست به شورای آموزشی دانشگاه

دانشجویان محترم جهت ارائه درخواست های آموزشی نظیر تغییر در انتخاب واحد پس از زمان مقرر، حذف درس، اخذ سنوات و... می توانند درخواست خود را از طریق سامانه پیگیری درخواست ها ارسال نموده سپس با کارشناس تحصیلات تکمیلی(آقای اتحادی یا عراقی، تلفن 05144655236) جهت تایید درخواست هماهنگ نموده تا درخواست شما جهت شورای آموزشی ارسال گردد. نهایتا می توانید نتیجه را پس از تشکیل شورای آموزشی(دوشنبه هر هفته ساعت 11)، از طریق مدیریت محترم آموزش (طبقه دوم ساختمان 105)به صورت حضوری پیگیری نمایند.

 

ارائه درخواست در سامانه پیگیری درخواست ها

 برنامه جلسات بررسی پروپزال دانشجویان ارشد

به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد می رساند تاریخ تقریبی جلسات بررسی پروپزال به شرح زیر می باشد. دانشجویان موظف هستند پرینت پروپزال را که به امضا و تایید اساتید راهنما و مشاور رسیده است، حداکثر یک هفته قبل از تاریخ های ذکر شده، به دفتر گروه یا دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل دهند. بدیهی است در صورت تصویب قطعی پروپزال، دانشجو  پس از گذشت حداقل 6 ماه و مشروط به تایید استادان راهنما و مشاورمجاز به دفاع خواهد بود.

تاریخ تقریبی جلسات اصلی عبارتند از:

1- نیمه تیرماه هرسال

2- نیمه مهرماه هر سال

3- نیمه اسفند هرسال

در صورت وجود پروپزال و تقاضا جهت بررسی، حدود نیمه آذرماه و نیمه اردیبهشت هر سال نیز جلسات فوق العاده برگزار خواهد شد.

 دستورالعمل انتخاب اساتید راهنما

نکات مهم در انتخاب استادان راهنما و مشاور:

دانشجويان دوره دكتراي تخصصی می توانند حداكثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور انتخاب نمايند. در صورت انتحاب دو استاد راهنما، حداقل یکی از اساتید بایستی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار باشد. انتخاب حداقل یک استاد راهنما و یک استاد مشاور ضروری است.انتخاب استاد مشاور باید با هماهنگی استاد راهنما انجام شود.در مورد اساتید راهنما و مشاور دوره دكتراي تخصصی، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است.    از تاریخ 1/7/1392 انتخاب استاد مشاور در مورد دانشجویان کارشناسی ارشد الزامی نیست. بر اساس بخشنامه دانشجویان کارشناسی ارشد مجاز هستند که فقط یک استاد راهنما داشته باشند. در مورد دانشجویانی که پایان نامه خود را در سایر موسسات  انتخاب می کنند می توانند با هماهنگی استاد راهنما نسبت به انتخاب  استاد راهنمای دوم(در صورت موافقت شورای پژوهش واحد) اقدام نمایند.  درمورد اساتید راهنما، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است. درصورت استفاده ازامکانات سایرموسسات،انتخاب استاد مشاور ازموسسه مذکورمشروط به موارد زیر و درصورت اخذ مجوز از سازمان مرکزي دانشگاه بلامانع است: دارا بودن مدرك کارشناسی ارشد،دکتراي حرفه اي یا دکتراي تخصصی- درمورد افرادي که داراي مدرك کارشناسی ارشد یا دکتراي حرفه اي هستند وعضوهیات علمی نباشند، دارابودن   حداقل10 سال سابقه کارتخصصی مرتبط ودرمورد افرادي که داراي مدرك دکتراي تخصصی بوده وعضوهیات علمی نباشند دارابودن حداقل5 سال سابقه کارتخصصی مرتبط الزامی است . سقف همکاري این افراد2 پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد. دراین موارد رزومه تخصصی افراد و دلایل استفاده از فرد مورد نظرهمراه باحکم کارگزینی ومدرك تحصیلی باید همراه پروپزال تحویل گروه شود. موسسات و برخی ازاساتیدی که حسب اعلام و اظهار تمایل قبلی، سوابق همکاری و ارائه امکانات آزمایشگاهی از طریق موسسات پژوهشی در محدوده ی استان خراسان، می توانندجهت استاد راهنما و یا مشاور انتخاب شوند عبارتند از:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار: دکتر مرتضوی؛ دکتر سعیدی؛ دکتر الهامی؛ دکتر شفافی؛ دکتر توکلی پور؛ دکتر میرچولی، دکتر پدرام نیا، دکتر هوشمند دلیر، دکتر استیری، دکتر جنت آبادی(میکروبیولوژی)؛ دکتر اخلاقی و دکتر برغمدی(گرایش های مختلف شیمی)، دکتر آرمین ، دکتر حکم آبادی، دکترفلاح(مشاوره آماری)، مهندس ابوالقاسم  عبداله زاده، مهندس محمد مهدی نعمت شاهی(مشاور) ، دکتر محسن مختاریان(مشاور).

دانشگاه فردوسی مشهد: دکتر پورآذرنگ؛ دکتر حدادخداپرست؛ خانم دکتر طباطبایی؛ دکتر کوچکی؛ دکتر یاورمنش/پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی مشهد: خانم دکتر میلانی؛ خانم دکتر مهربان، خانم مهندس فرشته حسینی، آقای مهندس کاراژیان، آقای مهندس طوسی، آقای مهندس گلی موحد/دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه: دکتر کاراژیان/مرکز تحقیقات کشاورزی طرق: دکتر کریمی؛ خانم دکتر شیخ الاسلامی؛ دکتر داوودی؛ خانم دکتر بصیری؛ خانم دکتر شرایعی، خانم دکتر عین افشار، آقای دکترغیبی، خانم دکتر آذرپژوه، آقای دکتر رشیدی/ آقای مهندس یقبانی/پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی: دکتر نجفی، دکتر مسکوکی؛ خانم دکتر حسینی نژاد، دکتر شهیدی نوقابی/دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور:  آقای دکتر وظیفه دوست، خانم دکتر دیدار

 ارزیابی مقالات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد

در مورد مقالات پذیرش شده در مجلاتی که چاپ مقاله منوط به واریز هزینه  می باشد، بایستی اصل فیش واریزی ارائه گردد.

مقالات آی اس آی درج شده در سیاهه مجلات نامعتبر و جعلی، قابل قبول  نمی باشند. سیاهه مذکور از آدرس های زیر قابل دریافت است.

سیاهه وزارت علوم 

 

سیاهه دانشگاه آزاد اسلامی

 

دانلود بخشنامه و فرم ارزیابی مقالات تز

 سفارش خرید کتاب

کلیه علاقه مندان،دانشجویان، محققان  و اساتید محترم می توانند کتب تخصصی علوم و صنایع غذایی را که   توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار منتشر شده است، به صورت آنلاین و با تخفیف ویژه خریداری نمایند.

کلیک کنید

 همایش ها و سمینارهای علمی ملی

اطلاع رسانی همایش های ملی

دانشجویان محترم می توانند تقویم همایش های ملی را از لینک های زیر مشاهده نمایند:

http://conf.iaubir.ac.ir/fanavari1395/fa/

http://scfst.ir/fa/

http://www.ifstacongress.ir

http://www.pdfconf.ir/fa

http://www.civilica.com     

      http://www.allconferences.ir            

همچنین اخبار صنایع غذایی کشور از لینک های زیر قابل مشاهده است: 

http://www.iranfoodnews.com               http://www.foodna.ir                 http://www.agrofoodnews.com   

 مدیر گروه تحصیلات تکمیلی
 مدیر گروه کارشناسی
۱۳۹۰، ایران، سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، گروه توسعه‌ی سامانه‌ها
.:: All Rights Reserved :: More compatibility with Firefox browser :: Best Resolution 1024×768 ::.
.:: Academic Departments Portal[91.12.22.01]: Poyan Group ::.