| صفحه‌ی اصلی دانشگاه | سامانه‌ی رسا | دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت | تلفن‌های دانشگاه
  
پنجشنبه، ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ صفحات شخصی کاربران
مدیریت سامانه
نام کاربر:  
اسم رمز:  
   
 کارشناسی علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی
 مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
 کارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی
 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (ورودی 93 و بعد آن)
فهرست اطلاعیه‌ها
کلاس جبرانی جهت ارائه سمینارهای خواص شیمیایی و کاری [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۴/۰۳/۰۵ - ۱۱:۱۶:۰۱]
امتحان آزمایشگاه بیوفیزیک [مسعود شفافي زنور] - [۱۳۹۴/۰۳/۰۵ - ۱۰:۱۶:۴۰]
اطلاعیه مهم در ارتباط با درس تکنولوژی روغن [سیدحسين استيري] - [۱۳۹۴/۰۲/۲۹ - ۱۰:۲۴:۲۸]
اطلاعیه بسیار مهم: استفاده رایگان از کتابخانه دیجیتال و پایگاه الزویر(Sciencedirect) [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۴/۰۱/۲۴ - ۱۴:۴۵:۰۷]
ایمیل اساتید گروه صنایع غذایی [اميرحسين الهامي راد] - [۱۳۹۳/۰۷/۱۱ - ۱۹:۲۷:۴۹]
 نشریه ی علمی- پژوهشی

 دوره های آموزشی انجمن علمی

انجمن علمی گروه علوم و صنایع غذایی برگزار می نماید
کارگاه علمی و تخصصی همراه با ارائه گواهینامه بین المللی

آموزش تولید نان های حجیم و نیمه حجیم همراه با بازدید از کارخانه، آموزش تولید نان های سنتی همراه با بازدید از کارخانه.، آموزش تولید کیک و بیسکوئیت همراه با بازدید از کارخانه، عملیات خوب تولید و نحوه استقرار آن در واحد های،صنایع غذایی.، سیستم تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی و نحوه استقرار آن در واحد های صنایع غذایی
 .ISO 22000-2005 : تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت غذا
 ISO 22000-2005 برگزاری دوره های سرممیزی

محل برگزاری : دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
زمان برگزاری: 9،8،7 خرداد 1394
شرکت برای عموم آزاد است .زمان ثبت نام : 17 لغایت 30 اردیبهشت 1374
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به دفتر انجمن سرکار خانم غفاریان(روزهای شنبه،یکشنبه و دوشنبه)  و یا چهارشنبه 30 اردیبهشت ساعت 9:30 به خانم دلفان در دفتر گروه علوم و صنایع غذایی واقع در طبقه همکف ساختمان 106 (انسانی)مراجعه فرمائید
.

 آزمون جامع دکترای تکنولوژی مواد غذایی

به اطلاع دانشجویان محترم دکترا می رساند تاریخ برگزاری آزمون جامع در نیمسال دوم سال تحصیلی 93 -94 به شرح ذیل می باشد:

1- آزمون شفاهی ساعت 9 صبح چهارشنبه 27-3-94 در محل دفتر گروه واقع در طبقه همکف ساختمان انسانی.

2- آزمون کتبی ساعت 8 صبح پنج شنبه 28-3-94

دروس: مکانیزم واکنش ها- رئولوژی مواد غذایی- ایمنی مواد غذایی-بسته بندی مواد غذایی- بیوتکنولوژی

منبع دروس با اساتید مربوطه هماهنگ شود. ضمنا مبنای طرح سوالات آزمون، استادی است که دانشجو درس مربوطه را با ایشان پاس کرده است.

توجه: ارائه مدرک زبان و گذراندن کلیه دروس آموزشی دوره شرط لازم جهت شرکت در آزمون می باشد.

 ارسال درخواست به شورای آموزشی دانشگاه

دانشجویان محترم جهت ارائه درخواست های آموزشی نظیر تغییر در انتخاب واحد پس از زمان مقرر، حذف درس، اخذ سنوات و... می توانند درخواست خود را از طریق سامانه پیگیری درخواست ها ارسال نموده سپس با کارشناس تحصیلات تکمیلی(آقای اتحادی یا عراقی، تلفن 05144655236) جهت تایید درخواست هماهنگ نموده تا درخواست شما جهت شورای آموزشی ارسال گردد. نهایتا می توانید نتیجه را پس از تشکیل شورای آموزشی(دوشنبه هر هفته ساعت 11)، از طریق مدیریت محترم آموزش (طبقه دوم ساختمان 105)به صورت حضوری پیگیری نمایند.

 

ارائه درخواست در سامانه پیگیری درخواست ها

 ارزیابی مقالات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد

در مورد مقالات پذیرش شده در مجلاتی که چاپ مقاله منوط به واریز هزینه  می باشد، بایستی اصل فیش واریزی ارائه گردد.

مقالات آی اس آی درج شده در سیاهه مجلات نامعتبر وزارت علوم، قابل قبول  نمی باشند. سیاهه مذکور از آدرس زیر قابل دریافت است.

http://www.msrt.ir/fa/rppc/Pages/Files/InvalidForeignPublications.aspx 

دانلود بخشنامه و فرم ارزیابی مقالات تز

 دستورالعمل انتخاب اساتید راهنما

نکات مهم در انتخاب استادان راهنما و مشاور:

دانشجويان دوره دكتراي تخصصی می توانند حداكثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور انتخاب نمايند. در صورت انتحاب دو استاد راهنما، حداقل یکی از اساتید بایستی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار باشد. انتخاب حداقل یک استاد راهنما و یک استاد مشاور ضروری است.انتخاب استاد مشاور باید با هماهنگی استاد راهنما انجام شود.در مورد اساتید راهنما و مشاور دوره دكتراي تخصصی، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است.    از تاریخ 1/7/1392 انتخاب استاد مشاور در مورد دانشجویان کارشناسی ارشد الزامی نیست. بر اساس بخشنامه دانشجویان کارشناسی ارشد مجاز هستند که فقط یک استاد راهنما داشته باشند. در مورد دانشجویانی که پایان نامه خود را در سایر موسسات  انتخاب می کنند می توانند با هماهنگی استاد راهنما نسبت به انتخاب  استاد راهنمای دوم(در صورت موافقت شورای پژوهش واحد) اقدام نمایند.  درمورد اساتید راهنما، داشتن مدرک دکترای تخصصی الزامی است. درصورت استفاده ازامکانات سایرموسسات،انتخاب استاد مشاور ازموسسه مذکورمشروط به موارد زیر و درصورت اخذ مجوز از سازمان مرکزي دانشگاه بلامانع است: دارا بودن مدرك کارشناسی ارشد،دکتراي حرفه اي یا دکتراي تخصصی- درمورد افرادي که داراي مدرك کارشناسی ارشد یا دکتراي حرفه اي هستند وعضوهیات علمی نباشند،دارابودن   حداقل10 سال سابقه کارتخصصی مرتبط ودرمورد افرادي که داراي مدرك دکتراي تخصصی بوده وعضوهیات علمی نباشند دارابودن حداقل5 سال سابقه کارتخصصی مرتبط الزامی است .سقف همکاري این افراد2 پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد.دراین موارد رزومه تخصصی افراد و دلایل استفاده از فرد مورد نظرهمراه باحکم کارگزینی ومدرك تحصیلی باید همراه پروپزال تحویل گروه شود. موسسات و برخی ازاساتیدی که حسب اعلام و اظهار تمایل قبلی، سوابق همکاری و ارائه امکانات آزمایشگاهی از طریق موسسات پژوهشی در محدوده ی استان خراسان، می توانندجهت استاد راهنما و یا مشاور انتخاب شوند عبارتند از:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار: دکتر مرتضوی؛ دکتر سعیدی؛ دکتر الهامی؛ دکتر شفافی؛ دکتر توکلی پور؛ دکتر میرچولی،خانم دکترشریفی، دکتر جنت آبادی(میکروبیولوژی)؛ دکتر اخلاقی و دکتر برغمدی(گرایش های مختلف شیمی)، دکتر آرمین ، مهندس حکم آبادی، مهندس فلاح(مشاوره آماری)

در مورد دانشجویانی که پایان نامه خود را در آزمایشگاه های واحد سبزوار انجام می دهند توصیه می شود استاد مشاور خود را از بین مربیان واحد انتخاب نمایند:آقای مهندس استیری، آقای مهندس هوشمند، آقای مهندس پدرام نیا، آقای مهندس عبداله زاده .

دانشگاه فردوسی مشهد: دکتر پورآذرنگ؛ دکتر حدادخداپرست؛ خانم دکتر طباطبایی؛ دکتر کوچکی؛ دکتر یاورمنش/پژوهشکده صنایع غذایی جهاد دانشگاهی مشهد: خانم دکتر میلانی؛ خانم دکتر مهربان، خانم مهندس فرشته حسینی، آقای مهندس کاراژیان، آقای مهندس طوسی، آقای مهندس گلی موحد/دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه: دکتر کاراژیان/مرکز تحقیقات کشاورزی طرق: دکتر کریمی؛ خانم دکتر شیخ الاسلامی؛ دکتر داوودی؛ خانم دکتر بصیری؛ خانم دکتر شرایعی، خانم دکتر عین افشار، آقای مهندس غیبی، آقای مهندس یقبانی/پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی: دکتر مسکوکی؛ خانم دکتر حسینی نژاد، دکتر شهیدی نوقابی/مجتمع آموزش عالی شهید هاشمی نژاد: دکتر نجفی؛ دکتر رشیدی/دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور:  آقای دکتر وظیفه دوست، خانم دکتر دیدار

 مراجعه به مدیریت تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذایی

از کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا تقاضا می شود جهت مراجعه به اینجانب برنامه زیر را مد نظر قرار دهند:

  • مشاوره پایان نامه، اخذ معرفی نامه و مسائل آموزشی روزهای شنبه تا چهار شنبه ساعت 10تا 13 با هماهنگی قبلی از طریق سیستم پرسش و پاسخ یا تلفن دفتر گروه
    ( 05144646810 داخلی 210).
  • محل جدید استقرار اینجانب، واقع در طبقه سوم ساختمان 105( یا ساختمان شهید چمران،مجتمع) می باشد
  • بخش اداری دانشگاه روزهای پنج شنبه تعطیل است لذاجهت مسائل آموزشی، تسویه حساب و گرفتن وقت دفاع در این روز مراجعه ننمایید. دانشجویانی که جهت تسویه حساب ، حل مشکلات آموزشی و یا گرفتن وقت دفاع از راه دور مراجعه می نمایند شایسته است روز قبل از مراجعه بصورت تلفنی با دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه(آقای اتحادی، 05144655236) هماهنگ نمایند.

با سپاس از توجه دانشجویان محترم

دکتر امیر حسین الهامی- مدیر تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذایی

 همایش ها و سمینارهای علمی ملی

اطلاع رسانی همایش های ملی

دانشجویان محترم می توانند تقویم همایش های ملی را از لینک های زیر مشاهده نمایند: 

 http://www.civilica.com            http://www.allconferences.ir             

همچنین اخبار صنایع غذایی کشور از لینک های زیر قابل مشاهده است: 

http://www.iranfoodnews.com               http://www.foodna.ir                 http://www.agrofoodnews.com   

 مدیر گروه تحصیلات تکمیلی
 مدیر گروه کارشناسی
 کارشناس گروه
 استادان مدعو
۱۳۹۰، ایران، سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، گروه توسعه‌ی سامانه‌ها
.:: All Rights Reserved :: More compatibility with Firefox browser :: Best Resolution 1024×768 ::.
.:: Academic Departments Portal[91.12.22.01]: Poyan Group ::.